Kollegehäng

Dessa dagar har jag gjort precis det jag saknade att göra när jag inte bodde här. Gått till ett coolt 50talshak och druckit milkshake i flera timmar med Kostas&Rebecca, tagit en shoppingrunda på stan och druckit tranbärsjuice på mosaik med ovannämnda. Kusinhäng på brorsans balkong med flera timmars prat. Grillat på min balkong med min nya elgrill. Nu kan tjejen grilla själv. Praktiskt! (jag hade säkert kunnat lära mig grilla själv i vilket fall men nu kan jag grilla på balkongen!).
 
Vaknade inatt av en explosion men var lite vimmelkantig och undrade om jag hört rätt. Då kommer en till. Blev skitskraj , visste inte var den kom ifrån ju. Blev nervös för att sova sedan. Tydligen var det några bilar som blivit sprängda nere vid torget, vilket är typ en kilometer bort, hur kan det höras så högt!?
 
Har lagt mina hårt kämpande pengar på lite nya höstplagg. Vippiga kjolar, coola byxor och snygga toppar. Nu borde jag hejda mig med shopping då jag inte har något jobb. Men lite får man unna sig när man slitit hela sommaren.
 
Då hörs vi nästa vecka för nu drar jag till varmare breddgrader, sola bada drinkar och kvalitetstid. See ya.