Produktivt

Jag gör nog mig själv en otjänst genom att läsa bloggar som är så sjukt produktiva. De läser ut flera böcker, hinner se dokumentärer och alla nya filmer, jobbar heltid, gymmar varje dag, har pojkvän och umgås med alla deras vänner OCH baka och laga mat varje dag.
 
Och jag har inte supermycket tid till mina vänner, har ingen kille, lagar typ aldrig mat, tränar obetydligt och hinner inte med så extremt mycket förutom jobb och skola. Visst, jag har ju skola vilket tar mycket tid. Men ibland fattar jag inte hur min tid går så mycket snabbare haha. Och för övrigt har jag inte behov av att vara eller framställa mig som den perfekta människan som har allt under kontroll och livet i sin handflata. Jag är lite halvkaos och jag gillar det. Jag vill nog gärna ha livet runt om mig som en virvel snarare än framför mig i handen. Jag har oftast massa disk i köket, sängen obäddad, en hög med böcker halvlästa och en halvlång att-göra-lista som min mamma gärna påminner mig om.
 
Har lite problem att ta tag i saker ibland. När jag bakar finns en stor risk att det blir något fel med kakan mest för att jag har svårt att följa receptet. Det är liksom viktigare för mig att uppleva saker som gör mig glad, att njuta av solen med en kaffe tillsammans med nån som gör en glad än att ha ett rent kök.
 
Men fan, blir ändå lite avis på superkvinnor som klarar ALLT.
 
Ny klänning som jag hade tänkt ha på dop, men den är lite för kort va. För kyrkan. hehe får tänka om.