En vecka kvar!

Veckan som flytt har bestått av hemlagad middag hos kusinen, grekisk middag med Tasos som vi ska få hyra lägenhet av i Thessaloniki, avslutning på jobbet och en massa städning. Ett kort spabesök lyxades det också till med och jag fick en välbehövlig massage. Fredag-lördag var det utrensning av prylar och putsande som gällde i min lägenhet med min kära mamma till hjälp. Fredagskvällen spenderade vi på italiensk myspysrestaurang med brorsan. Det var jättetrevligt. Pratade bland annat om coolheten att Malmö är i Champions league nu. Det blir att kolla MFF-Olympiakos på plats i Grekland.
 
Så idag är det regnig söndag och jag lämnade ifrån mig lägenheten till tjejerna som ska bo där fyra månader framöver. Nu är jag inneboende hos D och det är ju trevligt att inte bo själv. Ser fram emot att kocka i veckan, jag som varit så dålig på att laga mat till mig själv det senaste året. Nu blir det middag framme varje dag när han kommer hem. ;)
 
Det är så mycket pirr som far igenom mig nu. Jag ser otroligt mycket fram emot resan utan nervositet. Det har varit en så lång process med alla papper först och främst med skolan och sedan uthyrningen av lägenheten. Nu är jag redo att uppleva äventyret!
 
Fatta vad det var svårt att packa! Jag hade överskattat platsen i två resväskor med ganska stor marginal. haha de är tunga som fan och jag ska släpa runt på två... Well well jag är superwoman ;)
 
Min underbaring som jag kommer sakna!!