21 april

Jag gillar den här känslan av att bara skriva av mig och skicka ut det i cyberrymden. Och gå tillbaka och läsa något år senare. Det är kul. Som en dagbok för mig själv ser jag det. MEN jag har ju trots allt just nu 3 trogna läsare haha. Om jag vetat vilka ni är hade det nästan blivit som att skicka personliga små sms om vad som händer i mitt liv. Men väldigt ensidig kommunikation haha.Jag länkar aldrig till min blogg mer för jag gillar känslan av att det inte är så många som läser.
 
Vad har hänt på sista tiden? Jag har kämpat på jobbet, umgåtts med mina favoritkillar. Vi får inte ha favoriter men klart jag har det *shh*.Med den ena har jag gjort läxor som blir alltmer komplicerade även för en svensk. Fått många grammatiska frågor som jag klarat mig ur med nöd och näppe, känner mig ganska bra att jag klarar det. Vi har riktigt roligt när vi gör hans läxor. Så duktig kille. Att se någon lära sig svenska från scratch och komma till den nivån han är nu, är en gåva. Vi pratar om hans känslor och tankar. Med den andra är det inte så mycket snack. Det är spela kort, platta hår, fixa cykel och ögonbryn. Bara vara nära och få det där underbara leendet från någon som inte ler så ofta. Det leendet är dyrbart. Det är mina killar det.
 
Vi har fått en ny chef. Känns bra. Jag har umgåtts massor med Moa. Känns som världens enklaste vänskap, bara så poof så var vi bff. Haha. Madde är i Grekland och njuter loss sen flera veckor tillbaka. Lämnade henne där typ. Min bror har fått en girlfriend och hon är så himla go tjej! Perfekt. Jag har blivit brunett och fått massor av komplimanger för det. Verkar generellt som jag ser bättre ut i detta än i det blonda. Får se hur länge jag trivs med det. Det kommer vara mörkt till Greklandssolen och saltvattnet sommarbleker det lite.
 
Nu väljer jag att fokusera på de bra sakerna här. Men det har varit ganska bra.
 
Imorgon åker jag med mamma till Grekland. Det ska bli underbart. Thessaloniki. Mamma har varit där men den gången var det så många på plats, så många viljor, inte jättegött väder. Denna gången är det bara vi två och hon ska få se staden Sofie-style.
 
Ska kolla på lägenheter också. OMFG.
 
En av lägenheterna jag ska se.