Soon its over

Som rubriken lyder kommer snart detta halvår till sitt slut. Bloggande har det inte blivit ... främst kanske för att min dator gick sönder för 1-2 månader sen. Drygt att skriva inlägg på mobilen.
 
Ja, den senaste månaden har jag hållt mig i stan då jag pluggar. Jag åkte till Veroia och skaffade en hund förstås. Nu har jag en kompanjon! Det har varit en stor omställning. Tack vare henne har jag övat min grekiska massor och lärt känna människor i området. Jag har tappat de där envisa kilona efter alla våra promenader samt att jag hoppar över mat ibland då hon vill ut etc.
 
Jag har träffat vänner, tagit kaffe på olika ställen inomhus för nu har det börjat bli kallare. Jag ser fram emot att komma hem, emot julen, att komma till min lägenhet igen, göra det mysigt i mitt eget hem... att träffa MINA riktiga vänner.. Jag ser fram emot allt det. Samtidigt är det sorgligt att detta halvår är på väg mot sitt slut då jag hade så mycket förhoppningar kring det. Visst fick jag mina äventyr men kändes som de flesta äventyr var under sommarmånaderna. Sedan oktober kom har det mest varit vardag och skola.
 
Men ska försöka att klämma in lite äventyr nu i det sista. Har en gammal vän som ska besöka stan i helgen, sen har jag bokat en resa till Kastoria och Nymfaio. Sjukt mysigt tror jag!