Big brother premiär

Snart är det dags för Big Brother 2021. 
 
År 2020 hade jag missat att BB hade börjat sändas och när jag väl fick veta det hade jag x antal dagar till final. Och jag ville se finalen live. Så jag bestämde mig för att se ikapp avsnitten. Jag minns inte riktigt nu hur många dagar jag hade på mig men detta var någon vecka eller några veckor efter jag blivit sjukskriven. Jag minns det med en fin känsla hur jag spenderade timtals varje dag framför mig brother. Allt var liksom som en dimma och när jag tittade på det fick jag någon slags ro. 
 
För övrigt är det så sjukt att det är 1 år sedan. 1 år sedan jag var i Grekland med Dimitris och jag började få symptom som var mer fysiska. Mådde illa flertal tillfälle, började gråta, var så sjukt jävla trött men tvingade mig att orka. Och två veckor efter blev jag sjukskriven. Så om två veckor är det ett år sen jag blev sjukskriven. Jag minns när kuratorn först föreslog det. Jag bollade det med mina närmsta..  Och sa att det kanske jag egentligen inte behöver men kan bli skönt att sakta ned lite. "Ta chansen". Träffade en amatör till läkare men han var bra nog att bara säga att jag fick bli sjukskriven om jag ville. Jag körde och köpte en falafel och sen tillbaks till jobbet. Sa till min chef att jag blivit sjukskriven på 50% men stannade kvar och jobbade passet ut.  Som att det var någon slags planerad semester kändes det. 
 
När jag väl gick ned i tid tog det kanske 1 vecka eller 2 tills jag sa att jag orkar inte ens 50%. När min kropp fick vila kom all trötthet. Sen var jag sjukskriven på heltid från mitten av mars. 
 
Så sjukt att det gått ett år. Men Big Brother känns som en gammal kompis helt klart !