Januari

En fattig januari har snart kommit till sin ände. Jag som hade en så bra budget haha.
 
Jag har bara 1 vecka kvar på jobbet. Jag och min närmsta kollega, min partner, har haft heart-to-heart-talks. Känns bra att sluta där. Inga ouppklarade affärer. Är fett taggad för mitt nästa jobb. Blev utvald till intervju av 734 stycken och utvald till tjänsten efter 90 intervjuer. Är så taggad! Det bästa är att alla är nya och vi startar upp detta tillsammans.
 
Har också pratat ut med gamla vänner som jag av en anledning eller en annan slutat prata med och det kändes riktigt bra. Känner en otrolig tacksamhet inför livet och för de människor jag är bekant med. Har märkt att ju mer uppmärksamhet och genuin omtanke man ger desto mer får man tillbaka. Bara att skicka ett meddelande till min gamla airbnbhost som ledde till en vänskap där jag skrev att jag ser fram emot en kaffe på Appalou (ett café i Thessaloniki) och att jag saknar honom och hoppas han mår bra ledde till ett snabbt svar att han saknar mig med och han finns alltid där när jag än kommer. Känns så sjukt att veta att jag har liksom mitt eget personliga paradis (Thessaloniki) en flygresa bort. Känns nästan som ett annat liv. Ni vet sådana teorier det finns om flera liv vid sidan av varann? Så känns det ibland. För när jag är där är det ett liv och när jag är här är det ett liv. Olika Sofie. Kanske därför det inte gick att kombinera. De kontakterna jag har där är få men så otroligt äkta så jag vet att de funnits där för mig om det hänt något.
 
Nu blev jag lite sentimental. Jag måste åka till Thessaloniki i vår på något sätt. Får ju mitt nya jobb men måste finnas ett sätt att smita ifrån.
 
Har också fått kvalitetstid på spa med min förlorade bästa vän som nu är tillbaka <3
 
Jag kämpar på med sorgen och hela den biten av ett ett litet ärrat hjärta men värmer som sagt mitt inre av alla fantastiska människor runtom mig. Och livet är en gåva.