Semestern över

23 juni och mina 23 dagars frihet har kommit till ände. Konstigt hur snabbt tiden kan gå. Grekland var fantastiskt. Som redan nämnt i tidigare inlägg gav Thessaloniki mig massor av minnen tillbaka från forna dagar. Kreta - magiskt. Utmanande att resa själv, men kände mig inte ensam. Övade min grekiska massor, åt färsk frukt och grönt, ja till och med ost och glass från egna getter. Njöt av solnedgångar och utsikter. Shoppade på Iraklions gator. Låg på stranden och läste samt tog några korta dopp i det ännu kalla havet. Det var fantastiskt att vara där. En falafel i hamnen på en mur med utsikt över småbåtarna och den varma solen som sakta letade sig nedåt på himlen var den stund när jag insöp allt. Jag ska bo där. Snart.
 
Att komma tillbaka till Sverige och till min mormor&morfar var en kontrast. Greken i mig kulturkrockar med svenska vanor och traditioner. Härligt att få kvalitetstid med dem i flera dagar. Semestern avslutades med en stugresa med en vän på Västkusten. Bilturer, midsommar, sällskapsspel, aperol spritz, kvällsdopp (hon, inte jag) och klippor.
 
Min semester var ljuvlig, men för kort. Kvällen spenderades på bästa sätt, nu är jag på små lätta moln inför arbetsdagen imorgon. Vi fokuserar på tisdag då jag ska få min dos igen <3. Sedan siktar vi på fredag när vi ska dansa loss med tjejgänget på afterwork, lördag när jag ska inta servitrisyrket igen. Vi tar en vecka i taget, inte lätt att vara tillbaka på jobbet igen.