Deep focus

Klockan är 15:21 och jag är högst stolt över vad jag lyckats åstadkomma idag, samtidigt som jag är sjukt stressad för att det går framåt så sakta. Som jag skrev senast har jag tagit ett svårt ämne och jag mjölkar kurslitteraturen till max känner jag. Långsökta trådar knyts samman, men det ska nog bli bra till slut. 3 av 10 sidor klara (bara..). Om exakt 23 dagar ska jag ha mitt officiella grekiskaprov och innan dess måste jag fan ha kommit längre med plugget. Jag måste fokusera på min grekiska snart, känner mig osäker på om jag klarar testet överhuvudtaget.
 

Samtidigt är det inte bara arbetena, utan att hålla igång med den vardagliga också med seminarium som kommer ta upp min tid.
 
HUR HINNA ALLT. Men det är lugnt, jag känner mig taggad.
 
Igår var en mycket sorglig dag med begravning. Det var min första begravning och den var så fin och berörande. Det hade inte gått att hålla tillbaka mina tårar hur jag än hade försökt, inte bara själva situationen utan alla tankar som når en vid sådana tillfällen. Orättvisan, livet i stort, deras liv, mitt eget liv. Tankarna flög hit och dit.
 
I övrigt har jag haft mycket bra tid med mycket spontanitet, långpromenader, filmkvällar, mys på lilla torg under gasolvärmare, sena nätter. Fick mycket ledigt denna veckan, så jag ska försöka plugga undan. Det blir också att spendera tid med min gudson i parken, en familjedag på Tivoli i köpenhamn samt fest!
 
Over and out, continue the deep focus now....