Hösten är här!

Utanför fönstret skiner solen och luften nu är krispig, frisk och kylig. Den känns ren. Mitt liv består ständigt av massa tankar och planer. Det är tyvärr vanligt att min ursäkt är, "sorry , det har varit så mycket att tänka på nu", för det gör att jag glömmer bort grejjer runt om. Och inte blir det bättre haha.
 
Jag har velat tillbaka ända sedan jag lämnade Thessaloniki. Jag har inte återfunnit ron. Om den någonsin riktigt funnits där haha. Känns som jag har en själ som vill så mycket med en kropp fast i hjulet. Och det är inte rätt egentligen. De senaste åren har jag ständigt tänkt på jobb, karriär, framtid, vad vill jag, ska jag studera mer, vad vill jag jobba med.
 
Dock. Har provjobbat och varit runt på intervjuer på ett par ställen. Tilll slut bestämde jag mig för att börja jobba på V.E.S.P.A, kändes bäst där. Mest avslappnat och bra arbetsklimat. Det är för pengar i plånboken. Jag älskar ju min Harrysfamilj. Men men, dags att bege sig vidare. Försöker fortfarande att luska ut hur jag kan komma till Grekland. Vill passa på medan jag är ung! Och jag planerar att avancera från servitris, men känner att jag måste ta det steget när jag känner att jag vill stanna i Malmö. 
 
Dock ska jag dit för en semester :D  Känslan inom mig är svår att beskriva! Lättnad, lätt som en fjäder, glädje, ro, längtan, entusiasm, andas UT. Jag ska tillbaka till Thessaloniki en vecka. Andas Thessaloniki!!! Träffa mina älskade vänner, längtar som fan efter dem också. Bo i min lägenhet (som jag bodde i i höstas). Gå på gatorna.. dricka deras kaffe.. höra språket, kunna snacka grekiska varenda jävla daaaag så lycklig jag blir!
 
Har träffat ett par greker som jag övar med här i Sverige och det är sjukt roligt!
Vår lägenhet i mitten :D