Drömmar

Vad vore livet utan drömmar?
 
Jag har aldrig direkt varit rädd för att testa nya jobb eller hobbys.. Att träffa nya människor och resa till nya platser.. Men jag tror att när jag började plugga Grekland så insåg jag att det bara är jag som sätter gränserna för mina drömmar. Det var aldrig en dröm, eller kanske det var en dröm som kom väldigt plötsligt. Det blev en dröm medan jag levde den. När jag kom hem tog det ett tag innan jag började leva efter mina drömmar, tog ett nerdepp innan jag började ta tag i saker. Sade upp mig, sökte nya jobb och fick ett drömjobb som jag inte riktigt visste var ett drömjobb. Började spara till min lägenhet i Grekland på allvar. Bestämde mig för att åka ned på min långsemester oavsett om jag fick sällskap eller ej.. Och köpte mig en husvagn för att jag alltid haft en dröm om att göra det men tänkte väl aldrig att jag skulle göra det nu. Varför vänta?
 
Så idag fick jag en ny dröm.. Eller snarare ett sätt att leva min dröm.Jag vill ju bo i Grekland, men frågan har varit hur. Så istället för att köpa mig en lägenhet är min nya plan att spara pengar som FAN och köpa ett stort hus med flera rum. De ska jag hyra ut, ha ett eget litet minihotel. Jag gillar ju service. Kan jag jobba där, ta hand om rummen, ta hand om gästerna på bästa sätt. Så kommer min dröm om Grekland att bli sann! Ska plugga som fan också för att lära mig ännu bättre grekiska!
 
Men idag är jag här, i min husvagn och min nutida dröm. Så jag ska nu svälja mitt sista kaffe och bege mig ut på lite äventyr!