2013

vilket år det har varit ! det har hänt så mycket i mitt liv , både bra och dåligt . jobbet på mosaik och alla roliga stunder med kollegor . resa till Italien med bästa vännen. önskan att komma bort, att jag nästan åkte till Grekland och jobbade i somras! tänk vad allt varit annorlunda då.

 jag ville så gärna komma bort att jag sa upp mig för ett sommarjobb i Åhus och flyttade hem till familjen. sommar med otroligt mycket jobb, bodde ju nästan där och utvecklades ännu mer i yrket. men var med om en del utanförskap också vilket ändå gjorde mig starkare än nånsin. och alla fina familjestunder och utflykter. och så känslan att flytta tillbaka HEM till det jag velat bort från som jag nu uppskattade så otroligt högt ! reste till Lissabon med mamms och brorsan, hade en fantastisk vecka. 

började på Harrys och började plugga grekiska . hösten blev bara bättre och bättre, jag landade. min bästa vän fick barn- wow. 

och nu är jag redo för 2014, känner mig klokare och starkare ! som att jag vet att jag klarar allt och att det aldrig är någon fara- allt löser sig .