Demokrati?

Ännu en våldtäkt i Malmö. Vad är vi uppe i nu? Utan några gripna. Det är skandal. Jag håller starkt fast vid att det handlar om prioriteringar. Andra brott lyckas polisen reda ut men inte dessa. Jag blir så förbannad. Jag blir illamående, förbannad, ledsen, rädd. Maktlös. 8 timmars våldtäkt. Överfallen. Gruppvåldtäkt. Grov. Det gör mig jävligt rädd för en sådan sak... Hur lever man vidare efter det? Hade det krävts att våra styrande politiker alla var kvinnor för att det skulle bli förändring? Jag tror inte att en man förstår allvaret. De kan säga att det är hemskt, men de kan aldrig känna som en kvinna kan göra när vi hör talas om det.
 
En ung kvinna sade det så bra vid demonstrationen för ett par veckor sen.. Jag ska inte kunna gå hem ensam efter mitt arbete utan att vara rädd, jag ska behöva ta taxi hem efter krogen för att jag inte vågar röra mig ensam, jag ska inte våga gå ut med min hund om kvällarna. Jag är rädd. Det är jag. När det är mörkt ute är jag rädd att gå omkring.
 
Jag undrar vad som krävs för att polisen ska lägga ned tid och lösa dessa brott?!
 
Jag känner mig inte trygg och i min värld är det totalt oacceptabelt i ett modernt samhälle, som kallar sig demokrati och som kallar sig jämställt, att kvinnor går omkring med en rädsla för att bli våldtagna. En befogad rädsla.
 
Det gör mig så jävla förbannad.
 
https://i.pinimg.com/736x/82/83/05/8283058bd2f7563983969398b55ad413--angelou-maya-maya-angelou-quotes.jpg