29 maj

Bildresultat för det löser sig
Vad betyder denna bild då? Det löser sig! Har fått nåt skitproblem i min lägenhet. Detta var mitt crib, kändes verkligen som ett hem och jag har älskat det. Nu känns det ganska olustigt att vara här. Och jag sitter och sniffar och luktar konstiga grejjer. Men det löser sig nog, även om det kom väldigt olägligt.
 
Jag har tagit tjänstledigt ett halvår från jobbet. Orkade inte mer. Även om saker blivit lite bättre så är jag trött på det. Trött på killarnas beteende och se en försämring i dem hela tiden. Låter säkert hemskt men de blir faktiskt värre och värre. Känns inte värt det för fem öre. Så jag ska dra iväg. Ska iväg på äventyr och kanske hitta en annan väg i livet eller få någon slags uppenbarelse.
 
Börjar kännas verkligt nu... lite smått. Hur mycket jag kommer sakna alla.. mina närmsta vänner, familjen och mina 2 boys på jobbet. Men detta är det rätta för mig. Finns ju telefoner. För att man bara måste våga.
 
Lyssnar på latinomusik och känner en stor lust att dansa barfota på stranden. Men nu ska jag dansa in i sängen och hoppas att jag finner ro att sova här hemma.