Maj!

Jag är så aktiv på denna blogg att det är skrämmande :) Men jag har ju ändå inga läsare haha, skriver mest för att det är så härligt att vara kreativ . 
 
Månaden som gått har jag till 80% fokuserat på jobbbet. Har jobbat stenhårt, gud vad jag slitit. Jag har lärt mig massor! Jag har planerat många saker, dokumenterat, hanterat situationer med killarna. Men nu när mycket har lagt sig lite hoppas jag att kunna spendera mer tid med dem.. Eftersom det är jag och typ 1-2 personer till som kan mycket och tar hand om mycket så har tiden varit svår att fördela. Har ofta varit så att jag varit mindre delen med killarna och större delen organiserat, men jag gör ju det för deras skull och det är det bästa i längden. De har utvecklats massor, kommit in i skolan, tonårslivet i Sverige, blivit mer individuella och självständiga. Det är underbart att se deras framsteg.
 
Vi hade en awesome fotbollsturnering i helgen. Och det var bara toppen på alla bra stunder jag haft med killarna dessa månader. Gud vad jag älskar dem. Hur mycket jag än älskar jobbet är det läge att tagga ner lite snart, inte jobba över varje dag som jag gjort. Fokusera på andra saker... exempelvis...
 
så försöker jag gå ned i vikt. Jag har haft en sådan ful-månad då jag bara känt mig ur form och oattraktiv. Så har passat bra att bara fokusera på jobbet. Men jag har kommit igång bra med kosten i alla fall och lär mig ständigt vad som är bra och mindre bra. Jag äter ju redan i grunden bra då det är veganskt, men har upptäckt vissa saker att hålla mig borta från. Har också börjat käka mer glutenfritt. Har börjat träna lite, ska komma igång mer! Jag ska vara killernsnygg i min bikini tills augusti och behöver tappa fem kilo, har tappat två.
 
Jag ska dra till Berlin snart! :D Och lite andra roliga saker inplanerade med mina favoriter samt familjen. Nu kommer våren och solen :D