22 okt

Go shorty, its my birthday.
 
Visste redan sedan innan att det inte är så mycket som behövs denna födelsedag. Jag är så glad ändå. Glad över att vara här i Thessaloniki och bara vara öppen för livet. Vad hade kunnat vara en bättre present? Helt sjukt ändå att det har passerat så många månader nu utan arbete eller någon egentlig sysselsättning. Skola 9 timmar per vecka är ju inte sådär jättestressande. Ändå springer tiden.
 
Den senaste veckan har jag fått spaghetti tillagad av en italienska, åts i stort sällskap i en lägenhet i gamla stan. Jag har haft spelkväll på en pub med ett gäng och ett mysteriespel. Varit ute på en beer-pongkväll som inte var så kul.. spenderat en fredagkväll på Bit Bazaar som är en innergård full med olika tavernor och unga människor. Ett långbord och mycket snack. Igår åkte jag till Veroia för att göra lite saker jag inte kan gå public med än. Ren luft att andas var nice. Födelsedagen spenderades genom att vakna med min favorit, träffa vänner för brunch och 2 timmars snack och chill för att sedan träffa favvisen igen och njuta av en kaffe på en terass ovanför havet i 25 graders höstvärme. Kärlek.
Bildresultat för bit bazaar
Denna bild är rätt representativ för Bit Bazaar. Mysigt och massa surr och liv. Helt fullpackat av människor i åldern 18-35 på helgerna i synnerhet.
 
Relaterad bild
Spelutbudet på Harrys spot.
 
Bildresultat för νεα παραλια θεσσαλονικης
Slutet av paralia, strandpromenaden.
 
Dagtid har jag spenderat en hel del tid vid havet längs strandpromenaden med en kaffe i handen. I sällskap med ett gäng klasskamrater, min rumskamrat, någon annan erasmusstudent eller ensam.
 
Pengarna. Spenderar ca 20 spänn för kaffe vid havet. För en kväll med massor av vin på tavernan går kanske 50 spänn och för spelkväll eller beerpongkväll gick 30 kronor. Ekonomiskt så det förslår.
 
Jag är så glad över min födelsedag. Jag svävar på moln även om jag varken fick tårta, fest eller presenter. Att bara vara i gott sällskap med solens strålar i en stad jag älskar är bra för mig.Och med fjärilar i magen :D Och så fyller man 30. Men vad gör det egentligen när jag följer mitt hjärta, jag har vuxit så mycket som person, har en sån livsaptit och får höra av samtliga jag träffar att jag ser ut som 19-23. ;)