5 dagar kvar i vagnen

Två månader i husvag har gått snabbt! Efter 2-3 veckor av regn och temperatur under 16 grader var jag faktiskt lite trött på vagnen. Kändes så fuktigt och ofräscht hela tiden. Så denna sommarvärme var exakt vad jag behövde där här sista dagarna på mitt sommaräventyr. Jag har legat vid sjön och läst i flera timmar, grillat själv samt grillat med familjen och suttit ute vid bordet och spelat spel i kvällssolen. Har ätit frukost i förtältet. Underbart. Åkt till Åhus och hängt på stranden, tittat på blommor i Sofiero. De här sista dagarna jobbar jag en hel del. Blir torsdag som jag kan njuta en sista gång... Kommer sakna vagnen så mycket! Ni anar inte.
 
Efter jag har packat ner och rullat från campingen blir det någon dags jobb till innan semestern och då ska jag bo hos brorsan. Sedan nästa vecka bär det av till GREKLAND!
 
Jag har bokat och planerat en hel resa. Jag fick napp på ett reseforum av en dansk tjej som också vill resa, som helt var med på min plan och kanske ska boka flygbiljetter imorgon. Sjukt. Lite läskigt att bo med en främling i en vecka haha. 4-8 aug är jag själv. 8-15 med den här tjejen och 15-22 med min bästis. 18 underbara dagar i Grekland.
 
Thessaloniki - Nea kalikratea - Volos - Skopelos - Alonissos - Xalkida - Kalamata
 
 
Jag ser fram emot att ta en medhavd frukost med en freddo cappucino i hamnen i Thessaloniki och shoppa billiga accesoarer. Att spendera några dagar ensam och checka in området Nea Kalikratea där jag kanske ska köpa lägenhet, läsa i en solstol och bada. Att se ut över hamnen i Volos, åka runt på Skopelos och se massa olika stränder, besöka kyrkan från Mamma mia och träffa annat härligt folk, åka ut med båt och se delfiner och sälar i Alonissos, kanske snorkla och gå på vandringar.. Att möta upp en gammal vän i Xalkida, promenera längs hamnen i solnedgången, käka oliver och hyra en bil med besty i Kalamata. Jag längtar sinnessjukt mycket.
 
 
 
Imorgon är det utflykt med grabbarna på jobbet till en sjö, där vi ska bada och grilla allihop. Ska bli så mysigt!