31 dec

Här sitter jag under täcket i soffan och lyssnar på "ginete" av Padelis padelis. Favoritlåten i Grekland. Hur jag och Wendy dansade och sjöng för full hals när den kom på klubben. Och minerna på alla greker runt om, "WTF?!". Förvirringen haha, är de greker? Hur fan kan de blonda tjejerna sjunga på grekiska?
 
Bästa tiden i mitt liv.
 
Kommer vara svårt för något nästa år att klå 2014. Det började med ett brustet hjärta men jag kom över det, som jag visste att jag skulle göra. Man måste bara härda ut det. Så många underbara stunder detta året har haft med sig. Med nära och kära, att få bli gudmor till den underbaraste skapelse, att få möjligheten att resa, lära känna människor från hela Euriopa, lära sig så mycket nytt.
 
Saker och ting blev inte som jag trodde när jag kom tillbaka till Sverige, mitt jobb i den form jag har idag har jag förlorat. Till vilken grad får framtiden utvisa.  Men jag ser positivt på det, allt har ett slut och kanske var det dags för nya äventyr. Jag gillar att inte veta var livet ska ta mig. Har sökt in på masterprogram och är på reservplats 5. Har träffat min kille, även om han bor 10 timmar bort.
 
Saker i livet är bara jobbiga om man ser de som jobbiga. Gott nytt år alla!!!