26 mars

Här sitter jag lite över sju på morgonen och bloggar med en kopp kaffe. Vem skulle kunna tänka sig det? Inte jag i vart fall. Hade väl tänkt mig springa omkring med en strumpa på, tandborste i munnen och spaghetti kokandes på spisen till matlådan. Men hon kan om hon vill.
 
Så hur känns det nu att vara i Sverige? Det känns stabilt. Mitt mål att samla ihop 100 000 på 2019 känns aningen stressat. Kommer krävas en hel del för att nå dit. Då har jag ändå airbnb rullande, samt extrajobb för min gamla chef på Harrys och en bra lön. Bara att kämpa på. Känns dock ibland som det får mig att bli snål vilket är en oattraktiv egenskap. Men utan snålhet når jag inte ens minimisparandet per månad. Och pengarna från mitt extrajobb ska jag bland annat använda till en resa till Grekland, bara 1 vecka. Har inte varit i Thessaloniki sedan 2017. Saknar mina vänner där.
 
Anyways. Man måste ju leva också, som de säger. Så nu ska vi köra på med jobbet, njuta av livet och kärlek, uppskatta våren och sedan, i juni, då drar jag iväg till Greece där jag ska segla, träffa gamla vänner, åka vidare till Kreta och bo på ett ställe med fantastisk balkong i 2 nätter.
 
Men nu; ut i kylan till jobbet. Vi hörs snart igen. *skålar med kaffet*