År 2020

Herregud vad ska man säga om detta år..
 
Året började med en ny chans med min älskade och vi skapade flera fina minnen under året, bland annat då jag fick träffa och lära känna hans syskon och föräldrar. Människor jag alltid kommer älska och förhoppningsvis ha en fortsatt relation med. Vi hade massor av äventyr och underbara stunder och för kanske första gången i livet vågade jag planera framtiden på riktigt med någon. Vågade, oundvikligt, släppa in någon till det allra djupaste inom mig och blotta mig totalt.
 
Jag visste redan innan att året skulle komma att bli tufft, men kunde aldrig ana till vilken nivå det handlade om. Ett år av utmattningssyndrom och covid-19. Om Covid skulle hända någon gång var det ändå för min del bäst att det hände nu. Jag har ju behövt att ta ett steg bak från det sociala, mindre intryck helt enkelt. Och FOMO har ju varit ett icke-existerande problem detta år.
 
År 2019s tro på år 2020 var följande:
Jag skulle ljuga om jag sa att jag tror att 2020 kommer bli ett bra år, men jag ska göra allt jag kan för att göra det bra. Det kommer bli tufft. Jag tror 2020 blir ett år där jag behöver kämpa en hel del med mig själv och bli min egen bästa vän. Jag kommer sluta ta skit och sluta att tveka på mig själv.
 
Jag har upplevt stunder då jag aldrig varit räddare förut, har aldrig förut känt av den smärtan, har aldrig varit ensammare, förlorat och förstört relationer, varit argare på mig själv, avskytt mig själv och haft svårt att se mening med livet. Jag är tacksam för att jag fick uppleva detta året. Det har lärt mig mer än det annars hade gjort, kanske mer än det annars tagit mig tio år att lära mig. Mitt sinne har exploderat av intryck och lärdomar. Jag har blivit inspirerad av många människor och saker. Där jag är just nu krävde allt det där. Är jag glad att det hände?.. Nej.. och önskar jag att jag hade gjort saker annorlunda från början - absolut. Men jag kan inte ändra på hur jag levde utan bara reflektera just nu över att jag är tacksam att jag från och med år 2020 kan börja leva hälsosammare och jag är mer redo än jag någonsin kunnat bli att flytta till Grekland och leva mitt liv där.
 
År 2021 är året då jag får testa denna nya starka stabila fantastiska grund som jag skapat och jag tror livet kommer bli annorlunda att stå på den. 2021 är året jag flyttar till Grekland och vem vet vad som kan hända ? Jag tror ledordet blir redo. Redo för nästa steg, redo att våga, redo att offra, redo för djupare relationer och redo att leva igen efter detta isoleringsår.