Juni

Det här med tid verkar helt ha försvunnit från mitt liv. Jordgubbar och nypotatis, vaddå kommer de redan? Varför pratar vi om semester, vem har semester NU? Tror det fortfarande är typ april i mitt huvud. Det sköna är att jag har helt accepterat att detta får ta den tiden det tar och att det är helt ok att jag är på paus.
 
Jag har mått bättre och bättre sedan jag började acceptera det. Alltså acceptera att livet får vara på paus. Sedan jag började tänka att inget är ett måste och att jag helt utan samvete kan skjuta över saker till dagen efter, som till exempel tvätt, hämta ut paket eller annat. Till och med roliga saker som att åka till stranden med Vanna kan jag tänka att det gör vi imorgon, idag räcker det att gå i området. Orken kommer alltid någon gång.
 
Men framsteg har jag sett. Jag kan nu gå in och hämta paket genom köpcentrumet utan problem. Kan också gå in i mindre butiker, som coop-butiken nära mig och handla mer än fem saker utan att få tunnelseende. Jag kan träffa vänner. Jag utmanade mig själv lite väl mycket denna helgen genom att träffa vänner både fredag, lördag och söndag. Jag var väldigt trött på söndagen. Men måndag idag och det är ändå helt ok. Fredags middag hos vän, ett par jag inte känner kom. Spelade spel. Var där lite mer än 3 timmar. Trött. Lördag, vän kom hem till mig på en kaffe. Söndag, fika 3 timmar på café med 3 vänner. Gick inte. Jag vilade dock mycket de andra delarna av dagen både innan och efter jag gick ut.
 
Men det bästa är att jag förväntar mig inte att allt är bra nu. Jag förväntar mig att detta är en bra period som jag inte ska förstöra.. att jag ska fortsätta vårda mig och ta det lugnt för då kommer den bra perioden vara längre. Men jag kommer få bakslag och det är jag beredd på.
 
Dagarna sysselsätts med ljudböcker i självutveckling, iskaffe, sola på balkongen, promenader med Vanna, åka till stranden med Vanna, kolla serier, laga mat... hänga med killen. Denna veckan har jag något möte varje dag. Jag hoppas jag håller <3 men jag ska ge mig själv de bästa förutsättningarna som Boltenstern säger. Vila innan och vila efter. Inte skena iväg i nervösa tankebanor och njuta av solen!
 
När dagen varit jobbig blir det ibland att unna sig själv att bara käka pizza och kolla på en serie.